Vilkår og betingelser

Når du booker din tur, vil vi bede dig om at læse vilkår og betingelser, fordi disse former din kontrakt med Ruby Rejser Aps, hvor man kan se begge parters ansvar.

web_DSC_6813

Afbestilling af dig

Afbestilling skal ske skriftligt til Ruby Rejser Aps. Når afbestillingen er modtaget vil følgende kriterier gælde:

  • Modtaget mere end 60 dage før din feries start – Du mister dit depositum
  • Modtaget mellem 60 og 22 dage inden din feries start – Du mister 60% af den totale booking pris
  • Modtaget mellem 21 og 15 dage inden din feries start – Du mister 80% af den totale booking pris
  • Modtaget mellem 14 og 8 dage inden din feries start – Du mister 95% af den totale booking pris.
  • Modtaget inden 7 dage før feriens start – Du mister 100 % af den totale booking pris.
  • Ingen tilbagebetaling hvis din ferie er startet.

Ruby Rejser Aps kan ikke blive holdt ansvarlige for det dårlige vejr og andre faktorer der er uden for vores kontrol. Hvis det sker, at vejret er dårligt og i beslutter at cykling ikke er muligt, kan vi anbefale jer alternative aktiviteter. Tilbagebetalings betingelserne gælder for alle personer på jeres booking. En enkelt tilbagebetaling vil blive lavet til den person der lavede bookingen.

Hvis det sker, at kun et en ud af 2 personer skal afbestilles, vil enkeltværelses prisen være anvendelig for den sidste person. Denne betaling skal ske hurtigst muligt og inden feriens start.

Afbestilling af os

Hvis det skulle ske, at vi er nødt til at afbestille din rejse, vil vi selvfølgelig tilbagebetale hele prisen til dig. Hvis vi afbestiller 20 dage inden afgang, vil vi tilmed give at 15% rabat på en fremtidig rejse med os. Denne rabat gælder for de personer, som også var på bookingen som blev aflyst.

Ændring af booking

Hvis kunder spørger om en ændring af den tur, som allerede er blevet bekræftet, er personen forpligtet til at betale DKK220. Hvis ændring er en reducering af personer på turen, vil det blive forstået som en afbestilling, og derefter vil afbestillings betingelserne være gældende.

Funen and Ærø

Service og priser

Service der er inkluderet i tur prisen er beskrevet under hver tur på hjemmesiden. Vi forbeholder os retten til at ændre ruten på alle ture. Desuden, vi forbeholder os retten til at rette print- og regnefejl. Besøgendes skat er ikke inkluderet in rejsens pris og skal betales ved det respektive logi. Mulige omkostninger, der kan opstå med enkelte udbydere skal afregnes der. Service inkluderet i turen, og som ikke er blevet krævet, kan ikke godtgøres.

Ruby Rejser Aps forbeholder sig ret til at opkræve et enkeltværelses pris, hvis du skulle bestille et halvt dobbeltværelse i ledsagende rejsegruppe, og der ikke er en gæst der indtager den anden halvdel.

Udstyr

På hele din ferie, vil vi give en en kvalitetscykel og udstyr i god stand. Der skal passes på tingene, så man kan undgå skader eller tab af det lejede udstyr. Ethvert tab, skader eller tyveri af udstyr, skal betales i slutningen af ferien, baseret på udtalelser fra vores leverandører.

Vores cykler er fuldt vedligeholdt og kontrolleret, inden din ankomst. Vi beder dig om at bekræfte, at din cykel er fuldt funktionsdygtig inden første brug, og at du kontrollere den før hver dags brug. Eventuelle fejl skal indberettes til os med det samme, og inden yderligere brug. Hvis du medbringer din egen cykel kan vi ikke være ansvarlig for mekaniske problemer – du bør derfor sikre, at din cykel er i fuld funktionsdygtig stand.

Tur dokumenter, vej beskrivelse og vejkort du modtager fra os er til brug af dig. Kopiering, scanning eller afsløring til tredjemand er forbudt.

Biking in Denmark
Cykelferie på Fyn
Biking in Northern Zealand

Baggage

Hver deltagende må medbringe 20 kg baggage. En enkelt genstand må ikke veje med end 15 kg, og man må maximum have to tasker med hver. Det totale antal af tasker skal være det samme hele turen.

Hoteller

Ruby Rejser Aps forbeholder sig retten til at tilbyde alternative hoteller til de hoteller der er vist på vores hjemmeside. I tilfælde af dette, vil hotellet være af samme standard.

Cykelferie for grupper

Kundeklager

Ruby Rejser Aps vil altid gøres deres bedste, for at sikre sig at du nyder ferien. Dog, skulle der være nogle problemer med din ferie, vil vi spørge om du kan informere os hurtigst muligt, så vi har en chance for at ændre det.

Salget af en Ruby Rejser Aps rejse kan begrænse erstatning i overensstemmelse med bestemmelserne i den internationale konvention. Alle sager eller forskelle mellem kunden eller agenten og Ruby Rejser Aps, er underlagt jurisdiktionen af Sø- og Handelsretten i Danmark.

Hjemmeside

Ruby Rejser Aps gør alt for at sikre sig, at alle oplysninger på vores hjemmeside er nøjagtige. Dog opstår der nogle gange fejl. Og når du bestiller din rejse, kan nogle ting omkring rejsen være ændret. Vi beder dig derfor tjekke ale detaljer på tidspunkt for bookingen, for at sikre dig at du får den ferie du forventer.